A FOREVER FAMILY HOME

Design: POKE studio

Size: 151 m2 (ground floor - 76,2 m2 / first floor - 74,8 m2)

Year: 2018

Location: Ljubljana


Our new project was designing the interior of a two-story, modern prefabricated house for a young family. The clients wanted a home that was airy, open, modern and full of light, as well as contemporary in selection of the materials, furnishings and lighting.

The living area has an open floor plan and the possibilities of this kind of layout are endless: an abundance of natural light, the illusion of more space, and even the convenience that comes along with entertaining. We created distinct groupings by function: kitchen, dining area with fireplace and living space and we tied them visually together by keeping a consistent color scheme throughout the whole space. We chose white and neutrals to be the dominant colors and then two bolder hues - mustard yellow and deep blue to add pops of visual interest.

We follow the modern staircase with glass fence to the upper floor, where we find the master bedroom with the functional walk-in closet and bathroom.  There are other three rooms for the kids and the shared bathroom.

Lighting played an important part in this project where we used it as an architectural design element instead of simply using it to light the space.

BASE COLORS (1. row) / ACCENT CLORS (2. row) / MATERIALS (3.row)

BASE COLORS (1. row) / ACCENT CLORS (2. row) / MATERIALS (3.row)

GROUND FLOOR

poke_studio_interior_design_dinningroom.jpg
poke_studio_interior_design_livingroom.jpg
poke-studio_floorplan_interiordesin copy.jpg

1. entrance / 2. guest bathroom / 3. utility / 4. kitchen / 5. dinning area / 6. living room / 7. home office

FIRST FLOOR

poke_studio_interior_design_masterbedroom.jpg
poke_studio_interior_design_babyroom.jpg
poke_studio_interior_design_kidsroom.jpg
poke-studio_floorplan_interiordesin2 copy.jpg

8. hallway / 9. master bedroom / 10. walk-in closet / 11. master bathroom / 12.baby room / 13. kids room 1 / 14. kids room 2 / 15. kids bathroom

WANT TO KNOW MORE ABOUT THIS PROJECT?

contact us : info@poke-studio.com