HOUSE POHORJE

Year: 2018

Location: Pohorje

Area: 55,9 m2 

Design: POKE studio


The elderly couple contacted us, while building their dream home, with the desire to help them create a functional and minimalistic interior for their living room, dining room, kitchen, hallway and the bathroom.

We created a modern interior, with a very simple color palette full of grey and white shades. The black color only appears as a detail and on a background wall for sound and media center in the living room.

pohorje-notranje oblikovanje-pokestudio.jpg
pohorje-2-notranjeoblikovanje - poke studio.jpg
pohorje-3-notranje oblikovanje-pokestudio.jpg
pohorje-4-notranjeoblikovanje-pokestudio.jpg

INSPIRATION

pohorje-barvna paleta-pokestudio.jpg

COLOR PALETTE

pohorje-colors-and-material-pokestudio.jpg

FLOOR PLAN

pohorje-floorplan-studiopoke.jpg

WANT TO KNOW MORE ABOUT THIS PROJECT?

contact us : info@poke-studio.com